Γίνε Κομμάτι της Cover

Η Ζωή στην Cover

Ωφέλη

Είμαστε ένα γραφείο που βρίσκεται δίπλα σε κάθε συνεργάτη. Όλο το δυναμικό της Cover έχει στόχο να εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το δίκτυο, προκειμένου να μπορεί να αναπτυχθεί και να προσφέρει τα κατάλληλα προϊόντα στους τελικούς πελάτες. Είμαστε ένα γραφείο με ξεκάθαρο οικονομικό καθεστώς και θέλουμε να ανταμοίβουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τον συνεργάτη. Οι εκπαιδεύσεις που γίνονται στο γραφείο μας σε όλους τους κλάδους βοηθούν όλους μας να γινόμαστε καλύτεροι και να έχουμε πληρέστερες και πιο ολοκληρωμένες γνώσεις.

Ανάπτυξη

Η Cover Insurance έχει ως στόχο την ανάπτυξη σε όλους τους κλάδους. Στον κλάδο του αυτοκινήτου υπάρχει μια πάρα πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων με αποκλειστικά προγράμματα που έχουμε με εταιρίες. Έχουμε εστιάσει τόσο στις Γενικές ασφαλίσεις, όσο και στον κλάδο ζωής, όπου τα τελευταία χρόνια υπάρχει πολύ μεγάλη αύξηση της παραγωγής των συνεργατών μας. Αυτό οφείλεται στην εξειδίκευσή μας και στην σκληρή δουλειά. Τα επόμενα χρόνια φαίνονται ακόμα πιο ευοίωνα.

Καθημερινότητα

Ένα από τα χαρακτηριστικά που μας διαφοροποιεί είναι το γεγονός ότι παρά το μέγεθος της εταιρίας μας, υπάρχει έντονο το οικογενειακό κλίμα μέσα στην ομάδα μας. Ενώ βρισκόμαστε σε έναν κλάδο που λειτουργεί σε γρήγορους και ψυχρούς ρυθμούς, διατηρούμε ανθρώπινες σχέσεις με αλληλοσεβασμό και θέληση για την ύπαρξη μακροχρόνιων σχέσεων.

.

Ιστορίες βγαλμένες μέσα από την Cover

 

Δημήτρης Γρηγοριάδης

Ο ρόλος του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή ήταν και θα είναι πολύ σημαντικός για την κοινωνία ιδιαίτερα στην Ελλάδα του σήμερα.
Ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής καλείται πρωτίστως να συμβουλέψει και κατ’ επέκταση να καλύψει πολύ σημαντικές ανάγκες τις οποίες δυστυχώς αδυνατεί να εξασφαλίσει η πολιτεία στον τομέα της Δημόσιας υγείας ενώ αποτελεί πλέον ζήτημα αξιοπρέπειας. Επίσης έρχεται να δώσει λύσεις και στο τεράστιο ζήτημα της Εθνικής σύνταξης όπου καλείται κάποιος να ζήσει με 300 ευρώ μηνιαίως.
Τα παραπάνω προβλήματα ενισχύουν την ανάγκη του επαγγελματία Διαμεσολαβητή για τα πλέον ανταγωνιστικά και πλήρη προγράμματα στην ασφαλιστική αγορά παρέχοντας εναλλακτικές λύσεις στον σύγχρονο πελάτη μας.
Η συνεργασία μου με την Cover Insurance έχει ξεκινήσει εδώ και 18 χρόνια και αισθάνομαι ότι βρίσκομαι μέσα σε μια εξαιρετική ομάδα που μας υποστηρίζει καθημερινά με προθυμία και φιλικότητα σε κάθε μας προσπάθεια.
Η στήριξη παρέχεται, μέσω των πλέον σύγχρονων ηλεκτρονικών βοηθημάτων-μηχανογραφήσεων, με διαρκή σεμινάρια και ενημερώσεις από την ίδια την εταιρεία και από τις περισσότερες κορυφαίες εταιρείες του χώρου, με εξαιρετικά ανταγωνιστικά τιμολόγια αλλά κυρίως με το έμψυχο δυναμικό του γραφείου που μαζί οραματιζόμαστε για κοινούς στόχους τους οποίους και πετυχαίνουμε.

.

Παναγιώτης Βασιλείου

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να συνεργάζεσαι με ένα μεγάλο μεσιτικό γραφείο που το εμπιστεύονται οι ασφαλιστικές εταιρείες και είναι ευέλικτο, ειδικά όταν προσπαθούμε να μην περιοριζόμαστε στις ασφάλειες αυτοκινήτων.
Η τεχνογνωσία, η αμεσότητα και η δυνατότητα που μας παρέχεται μέσω της συνεργασίας της Cover Insurance με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, αποτελεί σημαντική αρωγή στην διαπραγμάτευση με τον εν δυνάμει πελάτη μας

.

 

Νίκος Φατούρος

Το σημαντικότερο κεφάλαιο στην δουλειά μας είναι ο προσωπικός χρόνος που έχω στην διάθεσή μου για την εξυπηρέτηση των πελατών μου και την άνοδο του πελατολογίου μου. Στην Cover Insurance βρήκα ένα ισχυρό σύμμαχο γιατί μας προσφέρει εναλλακτικές λύσεις ώστε να μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε ισότιμα στην αγορά, με καλύτερους όρους, παρέχοντάς μου την δυνατότητα να καλύπτω το διαχειριστικό κομμάτι της δουλειάς μου πιο γρήγορα και οικονομικά, απελευθερώνοντάς με από πολλές χρονοβόρες διαδικασίες. Στην Cover Insurance αισθάνομαι την σιγουριά ότι βρίσκομαι σε ένα μεγάλο και υγιή μεσιτικό γραφείο με τα πλέον σύγχρονα μηχανογραφικά μέσα και με εξειδικευμένους υπαλλήλους έτοιμους να δώσουν λύσεις στην καθημερινότητά μου.

.

Παντελής Μανιώτης

Τι μπορεί να ζητήσει ένας επαγγελματίας διαμεσολαβητής στην συνεργασία του με ένα μεσιτικό γραφείο;

  • Λειτουργίες Υποστήριξης και γραμματειακή υποστήριξη.
  • Σύγχρονη λογιστική παρακολούθηση.
  • Σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα.
  • Υπηρεσίες Back office και Front office.
  • Άμεση επίλυση προβλημάτων, εξυπηρέτηση, ευελιξία.
  • Συνεργασία με οικονομικά βιώσιμο μεσιτικό, με όνομα και ιστορία στην ασφαλιστική αγορά.
  • Συνεχείς εκπαιδεύσεις.
  • Υψηλές προμήθειες και Bonus παραγωγικότητας.

Είμαι επαγγελματίας πολλά χρόνια και αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι συνεργάτης της Cover Insurance.

.

 

Γιώργος και Δημήτρης Μελανίτης

Σε μια εποχή δύσκολη επαγγελματικά που βιώνουμε οι περισσότεροι και ειδικότερα οι ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτό που χρειάζεται είναι να κάνουμε συνεργασίες όσο το δυνατόν πιο σταθερές και πιο σίγουρες όσον αφορά το παρόν και πολύ περισσότερο το μέλλον του επαγγέλματος μας. Η Cover Insurance και ο ίδιος ο κύριος Κιουκας είναι μια τέτοια λύση Η εμπιστοσύνη,ο επαγγελματισμός,η τεχνογνωσία,το εξαιρετικά καταρτισμένο προσωπικό και φυσικά η άμεση εξυπηρέτηση είναι κάποια από τα στοιχεία που μας εξασφαλίζουν όλα τα παραπάνω. Εύχομαι πραγματικά να υπάρχουν στο μέλλον μιμητές του έργου της Cover Insurance έτσι ώστε το επάγγελμα μας και η προσωπική μας καριέρα να αναπτυχθούν!

.

Γρηγόρης Περάμαντζης

Με την ένταξή μου στην Cover Insurance νοιώθω πλήρως εξοπλισμένος αφενός γιατί απόκτησα πρόσβαση στα προϊόντα των περισσοτέρων κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών της αγοράς με εξαιρετικά ανταγωνιστικά τιμολόγια αφετέρου διότι συνεργάζομαι με ένα μεγάλο μεσιτικό γραφείο που διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα που μας στηρίζει με προθυμία και φιλικότητα.

.

 

Κάρμεν Νυχά - βαν Λάρεν

Στην Cover Insurance με καλωσόρισαν ως πραγματικοί συμπαραστάτες στο δύσκολο, αλλά πολύ όμορφο και δημιουργικό έργο του ασφαλιστικού συμβούλου. Ως εξουσιοδοτημένη και έμπειρη επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος, εξυπηρετώ πάνω από 20 χρόνια ιδιώτες και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Η Cover insurance παρέχει στον ασφαλιστικό σύμβουλο όλα τα απαραίτητα εφόδια να αναζητήσει διαρκώς νέες και σύγχρονες λύσεις στις μεταβαλλόμενες ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών μέσα σε κλίμα συνεργασίας και επικοινωνίας. Το βασικό κριτήριο γι αυτό είναι η ταχύτητα και η ποιότητα στην εξυπηρέτηση των πελατών μέσω ποιοτικών συνεργασιών με καταξιωμένες ασφαλιστικές εταιρίες . Στην Cover Insurance έχω στη διάθεσή μου σύγχρονα μηχανογραφικά συστήματα με συνεχώς ενημερωμένες πληροφορίες και άρτια κατάρτιση ώστε να γίνει το έργο μου πιο εύκολο και πιο αποτελεσματικό . Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι στην Cover Insurance έχω βρει μια κουλτούρα βασισμένη στον αμοιβαίο σεβασμό, στην εμπιστοσύνη ανάμεσα μας και στην επαγγελματική καταξίωση και αξιοπρέπεια.

.

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Αποτελώντας κομμάτι της πιο σύγχρονης γενιάς ασφαλιστικών συμβούλων, αποφάσισα το 2015 σε περίπλοκες για την χώρα συγκυρίες, να ακολουθήσω καριέρα πιστοποιημένου επαγγελματία ασφαλιστή. Η επιλογή μου να ενταχθώ στην οικογένεια της Cover Insurance, με δικαιώνει κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Γιατί στην Cover Insurance;; Επειδή στηρίζει εμπράκτως την νέα γενιά επαγγελματιών… επειδή επιβραβεύει την προσπάθεια και όχι αποκλειστικά το αποτέλεσμα…επειδή παρέχει πολύτιμα και ρεαλιστικά εφόδια να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου δίχως περιορισμούς, με γνώμονα το υψηλότατο επίπεδο επαγγελματισμού...επειδή εν κατακλείδι η συνεργασία μας στηρίζεται στην αξιοπρέπεια, την κατανόηση και τον απόλυτο αμοιβαίο σεβασμό. Με εύρυθμη λειτουργία η οποία βασίζεται στην τεχνογνωσία και την συνεχή εκπαίδευση μας, μαθαίνουμε πως σκοπός είναι να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της κοινωνίας σε ένα περιβάλλον που συνεχώς μεταβάλλεται και να παρέχουμε ουσιαστική λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη μας ξεχωριστά. Γιατί στην Cover Insurance λοιπόν; Επειδή δεν ακολουθεί τις εξελίξεις αλλά…τις δημιουργεί, με πρωταγωνιστές εμάς τους συνεργάτες της!

.

.

“Η γνωριμία μαζί μας μπορεί να εξελιχθεί σε μια τέλεια συνεργασία…”

Αίτηση

Συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση με τα στοιχεία σας και εμείς το συντομότερο δυνατό θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.