Από την Ίδρυση στο Σήμερα

Ίδρυση και Ιστορία

Αρχές της δεκαετίας του 1970, φοιτητής τότε της Ανώτατης Εμπορικής, ο Συμεών Κιούκας κάνει τα πρώτα του δειλά βήματα στον ασφαλιστικό χώρο.

Ο Συμεών Κιούκας επίμονος, εργατικός, φιλόδοξος και πάνω απ'όλα επαγγελματίας εν ώρα δράσης (Φεβρουάριος 1988)

Λίγα χρόνια αργότερα, στις αρχές της δεκαετίας του 1980, δημιουργεί την εταιρεία Cover Insurance. Έμπειρος πλέον και άριστος γνώστης της αγοράς, συνετός και υπεύθυνος απέναντι στους πελάτες, τις ασφαλιστικές εταιρείες και συνεργάτες του και με τη βοήθεια της συζύγου του Ελένης Κιούκα, διευθύντριας λογιστηρίου, έφτασε σε σημείο να πρωταγωνιστεί στην ελληνική μεσιτική αγορά λειτουργώντας μέχρι και σήμερα στα ιδιόκτητα γραφεία τους στην Λ. Συγγρού 69.

Η κα. Κιούκα στο γραφείο της (Σεπτέμβριος 1996)

Η ομάδα της Cover Insurance καλωσορίζει το νέο μέλος της Γιάννη Κιούκα (Σεπτέμβριος 2016)

Το 2016 αποτελεί σημαντική χρονιά για την εταιρία μας. Ο Γιάννης Κιούκας, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Cass Business School με MSc in Insurance & Risk Management στελεχώνει πλέον ενεργά το δυναμικό της Cover Insurance. O Συμεών Κιούκας ως δημιουργός, επίμονος και εργατικός καλωσορίζει τον γιο του με νέες ιδέες, διάθεση για δημιουργία αλλά εξίσου με συνέπεια και εργατικότητα.

.

Πρωτοπορία

Η Cover Insurance με την ιδιότητα του Μεσίτη (ιδιότητα πλήρως εναρμονισμένη με την Ε.Ε και που ελάχιστα φυσικά η νομικά πρόσωπα διαθέτουν σήμερα στην Ελλάδα) απασχολεί 20 υπαλλήλους ως μόνιμο προσωπικό, στην εξυπηρέτηση πελατών, γραμματεία, τμήμα αποζημιώσεων, τμήμα εκδόσεων, τμήμα διακανονισμών, τμήμα underwriting, και συνεργάζεται με περισσότερους από 600 εξειδικευμένους συνεργάτες - ασφαλιστές.

“Η υποστήριξη και η διεύρυνση του δικτύου μας, αποτελεί την βασική μας επιλογή.”

.

Δείτε επίσης: