Καριέρα

“Η γνωριμία μαζί μας μπορεί να εξελιχθεί σε μια τέλεια συνεργασία…”

Ποιοι είμαστε

Η Ζωη στην Cover

Ιστορίες βγαλμένες μέσα από την Cover

Ο ρόλος του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή ήταν και θα είναι πολύ σημαντικός για την κοινωνία ιδιαίτερα στην Ελλάδα του σήμερα. Ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής καλείται πρωτίστως να συμβουλέψει και κατ’ επέκταση να καλύψει πολύ σημαντικές ανάγκες τις οποίες δυστυχώς αδυνατεί να εξασφαλίσει η πολιτεία στον τομέα της Δημόσιας υγείας ενώ αποτελεί πλέον ζήτημα αξιοπρέπειας. Επίσης έρχεται να δώσει λύσεις και στο τεράστιο ζήτημα της Εθνικής σύνταξης όπου καλείται κάποιος να ζήσει με 300 ευρώ μηνιαίως.

Δημήτρης Γρηγοριάδης

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να συνεργάζεσαι με ένα μεγάλο μεσιτικό γραφείο που το εμπιστεύονται οι ασφαλιστικές εταιρείες και είναι ευέλικτο, ειδικά όταν προσπαθούμε να μην περιοριζόμαστε στις ασφάλειες αυτοκινήτων. Η τεχνογνωσία, η αμεσότητα και η δυνατότητα που μας παρέχεται μέσω της συνεργασίας της Cover Insurance με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, αποτελεί σημαντική αρωγή στην διαπραγμάτευση με τον εν δυνάμει πελάτη μας

Παναγιώτης Βασιλείου

Το σημαντικότερο κεφάλαιο στην δουλειά μας είναι ο προσωπικός χρόνος που έχω στην διάθεσή μου για την εξυπηρέτηση των πελατών μου και την άνοδο του πελατολογίου μου. Στην Cover Insurance βρήκα ένα ισχυρό σύμμαχο γιατί μας προσφέρει εναλλακτικές λύσεις ώστε να μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε ισότιμα στην αγορά, με καλύτερους όρους, παρέχοντάς μου την δυνατότητα να καλύπτω το διαχειριστικό κομμάτι της δουλειάς μου πιο γρήγορα και οικονομικά, απελευθερώνοντάς με από πολλές χρονοβόρες διαδικασίες. 

Νίκος Φατούρος

Τι μπορεί να ζητήσει ένας επαγγελματίας διαμεσολαβητής στην συνεργασία του με ένα μεσιτικό γραφείο; Λειτουργίες Υποστήριξης και γραμματειακή υποστήριξη, σύγχρονη λογιστική παρακολούθηση, σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα, υπηρεσίες Back office και Front office, άμεση επίλυση προβλημάτων, εξυπηρέτηση, ευελιξία, συνεργασία με οικονομικά βιώσιμο μεσιτικό, με όνομα και ιστορία στην ασφαλιστική αγορά, συνεχείς εκπαιδεύσεις. και υψηλές προμήθειες και Bonus παραγωγικότητας. Είμαι επαγγελματίας πολλά χρόνια και αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι συνεργάτης της Cover Insurance.

Παντελής Μανιώτης

Σε μια εποχή δύσκολη επαγγελματικά που βιώνουμε οι περισσότεροι και ειδικότερα οι ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτό που χρειάζεται είναι να κάνουμε συνεργασίες όσο το δυνατόν πιο σταθερές και πιο σίγουρες όσον αφορά το παρόν και πολύ περισσότερο το μέλλον του επαγγέλματος μας. Η Cover Insurance και ο ίδιος ο κύριος Κιούκας είναι μια τέτοια λύση Η εμπιστοσύνη, ο επαγγελματισμός, η τεχνογνωσία, το εξαιρετικά καταρτισμένο προσωπικό και φυσικά η άμεση εξυπηρέτηση είναι κάποια από τα στοιχεία που μας εξασφαλίζουν όλα τα παραπάνω. Εύχομαι πραγματικά να υπάρχουν στο μέλλον μιμητές του έργου της Cover Insurance έτσι ώστε το επάγγελμα μας και η προσωπική μας καριέρα να αναπτυχθούν!

Γιώργος & Δημήτρης Μελανίτης

Με την ένταξή μου στην Cover Insurance νοιώθω πλήρως εξοπλισμένος αφενός γιατί απόκτησα πρόσβαση στα προϊόντα των περισσοτέρων κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών της αγοράς με εξαιρετικά ανταγωνιστικά τιμολόγια αφετέρου διότι συνεργάζομαι με ένα μεγάλο μεσιτικό γραφείο που διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα που μας στηρίζει με προθυμία και φιλικότητα.

Γρηγόρης Περάμαντζης

Στην Cover Insurance με καλωσόρισαν ως πραγματικοί συμπαραστάτες στο δύσκολο, αλλά πολύ όμορφο και δημιουργικό έργο του ασφαλιστικού συμβούλου. Ως εξουσιοδοτημένη και έμπειρη επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος, εξυπηρετώ πάνω από 20 χρόνια ιδιώτες και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Η Cover insurance παρέχει στον ασφαλιστικό σύμβουλο όλα τα απαραίτητα εφόδια να αναζητήσει διαρκώς νέες και σύγχρονες λύσεις στις μεταβαλλόμενες ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών μέσα σε κλίμα συνεργασίας και επικοινωνίας.

Κάρμεν Νυχά - βαν Λάρεν

Αποτελώντας κομμάτι της πιο σύγχρονης γενιάς ασφαλιστικών συμβούλων, αποφάσισα το 2015 σε περίπλοκες για την χώρα συγκυρίες, να ακολουθήσω καριέρα πιστοποιημένου επαγγελματία ασφαλιστή. Η επιλογή μου να ενταχθώ στην οικογένεια της Cover Insurance, με δικαιώνει κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Γιατί στην Cover Insurance;

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Καριέρα στην Cover Insurance

Συμπηρώστε την παρακάτω φόρμα και ανεβάστε το βιογραφικό σας. Σύντομα ένας εκπρόσωπος της Cover Insurance θα επικοινωνήσει μαζί σας.

cover logo