Συνεργάτες

Η εμπειρία και το κύρος μας, η οικονομική ευρωστία, οι τεχνολογικές μας επενδύσεις και η αμεσότητά μας αποτελούν βασικές εγγυήσεις για να μας γνωρίσεις

Υποστήριξη Συνεργατών

Η Cover Insurance αποτελεί ομπρέλα για κάθε επαγγελματία ασφαλιστή. Επενδύοντας στο εξειδικευμένο προσωπικό μας, στην τεχνολογία και στο υγιές παρελθόν μας αποτελούμε μοχλό ανάπτυξης στον σύγχρονο επαγγελματία διαμεσολαβητή.

Οικονομικά Ωφέλη

Τεχνολογικά Ωφέλη

Θεωρώντας ότι η τεχνολογία αποτελεί σύμμαχο μας, επενδύουμε συνεχώς σε συστήματα που εξυπηρετούν και διευκολύνουν το δίκτυό μας. Η Cover Insurance έχει προχωρήσει τα τελευταία χρόνια στην ανάπτυξη ψηφιακών συστημάτων και λειτουργικών εφαρμογών, καθώς και στην οργάνωση υποδομών τεχνολογίας που μας διαφοροποιούν στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

  1. Παρακολούθηση χαρτοφυλακίου
  2. Παρακολούθηση παραγωγικών στοιχείων
  3. Πλήρης εικόνα συμβολαίων και πελατών
  4. Άμεση τιμολόγηση σε περισσότερες από 20 ασφαλιστικές εταιρείες
  5. Αποστολή προσφοράς με την εταιρική ταυτότητα του συνεργάτη
  6. Άμεση έκδοση νέου συμβολαίου- ανανεωτηρίων με χρήση πλαφόν που ορίζεται βάσει παραγωγής
  7. Δυνατότητα μαζικής έκδοσης και αποστολής ειδοποιητηρίων ηλεκτρονικά στους πελάτες σας.
  8. Δυνατότητα αποστολής SMS στο πελατολόγιο σας όπως εσείς ορίσετε
  9. Δυνατότητα ηλεκτρονικού ραντεβού μέσω εισπρακτόρων του γραφείου μας

Παρέχουμε οργανωμένη βιβλιοθήκη με όλους τους όρους ανά κλάδο και εταιρία και αντίστοιχα όλες τις αιτήσεις προκειμένου να εξυπηρετείστε άμεσα και αυτόνομα.

Αποτελεί το πλέον σύγχρονο και επιβεβαιωμένο λογισμικό παρακολούθησης ασφαλιστικού γραφείου. Η πλήρης συνεργασία του προγράμματος της Blue Byte με το Web Insurer δημιουργούν αμεσότητα ενημέρωσης των συνεργατών σε real time. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα γέφυρας αρχείου παραγωγής μεταξύ προγράμματος της Cover και του συνεργάτη.