Ιστορικό

Το ταξίδι της Cover Insurance ξεκίνησε το 1981 ωστόσο το βλέμμα και οι προσδοκίες μας είναι στραμμένα στο ευοίωνο μέλλον μας.

1970

Αρχές της δεκαετίας του 1970, φοιτητής τότε της Ανώτατης Εμπορικής, ο Συμεών Κιούκας κάνει τα πρώτα του δειλά βήματα στον ασφαλιστικό χώρο.
Ο Συμεών Κιούκας επίμονος, εργατικός, φιλόδοξος και πάνω απ'όλα επαγγελματίας εν ώρα δράσης (Φεβρουάριος 1988)
Η κα. Κιούκα στο γραφείο της (Σεπτέμβριος 1996)

1980

Λίγα χρόνια αργότερα, στις αρχές της δεκαετίας του 1980, δημιουργεί την εταιρεία Cover Insurance. Έμπειρος πλέον και άριστος γνώστης της αγοράς, συνετός και υπεύθυνος απέναντι στους πελάτες, τις ασφαλιστικές εταιρείες και συνεργάτες του και με τη βοήθεια της συζύγου του Ελένης Κιούκα, διευθύντριας λογιστηρίου, έφτασε σε σημείο να πρωταγωνιστεί στην ελληνική μεσιτική αγορά λειτουργώντας μέχρι και σήμερα στα ιδιόκτητα γραφεία τους στην Λ. Συγγρού 69.

2016

Το 2016 αποτελεί σημαντική χρονιά για την εταιρία μας. Ο Γιάννης Κιούκας, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Cass Business School με MSc in Insurance & Risk Management στελεχώνει πλέον ενεργά το δυναμικό της Cover Insurance. O Συμεών Κιούκας ως δημιουργός, επίμονος και εργατικός καλωσορίζει τον γιο του με νέες ιδέες, διάθεση για δημιουργία αλλά εξίσου με συνέπεια και εργατικότητα.
Η ομάδα της Cover Insurance καλωσορίζει το νέο μέλος της Γιάννη Κιούκα (Σεπτέμβριος 2016)

Πρωτοπορία

Η Cover Insurance με την ιδιότητα του Μεσίτη (ιδιότητα πλήρως εναρμονισμένη με την Ε.Ε και που ελάχιστα φυσικά η νομικά πρόσωπα διαθέτουν σήμερα στην Ελλάδα) απασχολεί 20 υπαλλήλους ως μόνιμο προσωπικό, στην εξυπηρέτηση πελατών, γραμματεία, τμήμα αποζημιώσεων, τμήμα εκδόσεων, τμήμα διακανονισμών, τμήμα underwriting, και συνεργάζεται με περισσότερους από 700 εξειδικευμένους συνεργάτες – ασφαλιστές.

 

Αξίες & Όραμα

Ίδρυση & Ιστορικό

Δομή & τμήματα